< Tilbage

Royal Canin hunde og kattefoder.18-12-2014 - 21:58

Hos Kennel Maj forhandler vi alle Royal Canins hunde og katte fodervarianter.

 

Hunde og katte er ligeså individuelle som mennesker. Og ligesom os tobenede skal hunden have mad, der er omhyggeligt tilpasset, hvem de er og hvor i deres liv de er. De er unikke dyr med unikke ernæringsmæssige behov - behov der er markant anderledes end vores egen. Gennem omfattende forskning, har vi identificeret disse behov og sammensætte den mad, der er tilpasset den enkelte hund/kat, dens race, dens personlighed, dens alder. Royal Canin ved, at kun ved at fodre katte og hunde med den optimale ernæring, kan vi virkelig hjælpe hunde og katte med at forblive så sunde og raske som muligt.

Viden og respekt

Royal Canin er ikke ligesom andre udbydere af hunde og kattefoder - vores mission er anderledes. 

Hos Royal Canin fremstiller vi den mest præcise og effektive ernæring til hunde og katte baseret på størrelse, alder, livsstil, race og for at tilgodese særlige behov. For at gøre dette, har vi oparbejdet stor viden om hunde og katte - viden som kun kan erhverves via omfattende forskning, videnskabelige undersøgelser og løbende dialog med professionelle fagfolk, opdrættere, dyrlæger og hunde- og katteejere. Men selv det er ikke nok.

For at skabe denne unikke ernæring, som gør en forskel for katte og hunde, fastholder vi respekten for deres grundlæggende dyriske natur og unikke ernæringsmæssige behov.

Hunde og katte er på alle måder altid i centrum af alt hvad Royal Canin foretager sig.

< Tilbage