< Tilbage

Purina Pro Plan hunde og kattefoder.18-12-2014 - 21:25

Hos Kennel Maj forhandler vi Purina Pro Plan hunde og katte foder.

 

Om Purina

De deler livet med os, definerer en del formålet med livet, er en del af vores drømme. De er en af årsagerne til at vi går på arbejdet hver dag. Vi bliver aldrig trætte at at kigge på dem, vi forsøger at forstå dem bedre og arbejder hele tiden på at berige deres liv, ligesom de beriger vores.

Denne passion og dette engagement er det, der gør Purina unik. Det er det der motiverer os, udfordrer os og belønner os. Det er årsagen til, at vi er i stand til at gøre en mærkbar forskel for millioner af kæledyr og deres ejeres liv - hver eneste dag.

Gennem mere end 80 år har Purina været en af verdens ledende virksomheder indenfor videnskabelig udvikling af dyrevelfærd og dyrefoder. Vores ernæringseksperter, fodereksperter, dyrlæger og eksperter i dyreadfærd opdager hle tiden nye måder at hjælpe dyrene til at blive sundere, gladere og til at leve længere. Ingen investerer mere i forskning og udvikling, og som et resultat af dette har vi lavet flere forskningsmæssige gennembrud på området end nogen anden virksomhed på dette område.

I dag er Purina en af verdens førende virksomheder indenfor dyrefoder. Vi producerer nogle af de bedst kendte og mest elskede fodermærker, hvoraf mange har tjent dyreejere i generationer. Dette er i begge tilfælde et udtryk for anvendelsen af de seneste fremskridt indenfor  kvalitet, smag og ernæring. Vores produktsortiment er udviklet til at give dyr og deres ejere de bedste muligheder for at vælge det bedste foder. Et foder der passer til enhver livsfase og enhver livsstil.

At vi har en passion for dyrene betyder mere end blot at lave bedre produkter. Vi tror på, at vores engagement og dedikation bør blive udtrykt i handlinger snarere end ord. Purina er et engageret medlem af den bredere del af dyrenes velfærd, og støtter initiativer der arbejder for øget dyrevelfærd samt velgørende organisationer. Vi er en del af de samfund hvor dyrene befinder sig, og vi arbejder og fungerer i det daglige for at fremme ansvarlige ejerskaber af kæledyr i det meste af verden.

Vores vision er kontinuerligt at forbedre de standarder for dyrepasning og dyrefoder, og vi ønsker at udbyde produkter, og  at støtte dyrene og deres ejere ved at dele vores viden og forståelse af dyrene, så vi på den bedst mulige måde kan sætte dagsordenen for dyrenes velfærd ind i det 21. århundrede.

Purina, passioneret og engageret i at gøre dyrenes liv bedre.

< Tilbage